Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Hoe mijn vakantie gered werd...

Martijn Pennekamp
18 april 2017

Autopech: iedere automobilist heeft er wel eens mee te maken gehad. Ik heb het afgelopen zomer nog gehad, toen ik met mijn gezin onverhoopt met een overhitte auto langs de snelweg in Frankrijk stond. Sta je dan in de hete Franse zon…

Ik zorg altijd goed voor mijn auto: ik ben als zelfstandig ondernemer immers veel onderweg naar klanten of netwerkpartners. Ik let goed op het onderhoud van mijn auto en probeer zo zuinig mogelijk te rijden. Helaas weten we allemaal dat een ongelukje in een klein hoekje kan zitten. Gelukkig was in mijn geval een telefoontje snel gemaakt en reden we binnen no time weer verder.  

Als Total Card-houder was ik al bekend met de voordelen van een tankpas: het scheelt enorm in je administratie, je krijgt een flinke korting op je brandstof en carwash en het is makkelijk in gebruik.  Daarnaast ben ik echter ook TOTAL Clubcardhouder. Met deze pas spaar je voor leuke kortingen, uitjes of gratis brandstof. Een bijkomend voordeel is dat je recht hebt op Total Assistance: de gratis pechhulp van Total.

Total Assistance

Als TOTAL Clubcardhouder tank ik altijd Excellium brandstof. Behalve dat je hiermee op je brandstofverbruik bespaart, geeft het je ook andere handige voordelen. Zo kon ik, toen we met pech langs de weg stonden, direct Total Assistance bellen. Dit is een gratis pechhulp voor iedere Total-klant die Excellium tankt en een geregistreerde TOTAL Clubcard heeft. Hiermee bespaar ik trouwens zo’n € 100,- op jaarbasis in vergelijking met een abonnement bij een andere pechhulpverlener.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als ik minimaal twintig liter Excellium tank bij een bemand Total tankstation, heb ik recht op gratis pechhulp in mijn woonplaats, Nederland en Europa. Dit geldt twee weken lang, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jouw TOTAL Clubcard online registreren. Met de kaart wordt de tankbeurt direct geregistreerd. En iedere keer als ik minimaal twintig liter Excellium tank, wordt mijn recht op pechhulp automatisch verlengd. Daardoor kon ik, zelfs in Frankrijk, zonder problemen direct de assistentie van Total inschakelen.

Total Assistance

Gelukkig heb ik standaard de Total hulplijn voor zowel Nederland als Europa in mijn contactgegevens op mijn telefoon staan. Binnen een halfuur kwam de pechhulpverlening en twee uur later reden we tevreden de camping op. De volgende keer als ik met autopech langs de weg sta, weet ik in ieder geval wie ik moet bellen.

Wil je meer weten over welke voordelen je als automobilist kunt ontvangen? Lees dan ook mijn andere blogs omtrent zakelijk rijden.

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl, starten.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Hoe je stap voor stap een succesvol online bedrijf begint


De belangrijkste reden om te starten met ondernemen via het internet? Meer vrijheid!


Lees meer

Nieuws

Btw-vrijstelling? Bekijk vóór 2 december of de kleineondernemersregeling iets voor jou is

Wil je per 1 januari 2024 deelnemen aan de kleineondernemersregeling (KOR)? Dan is het goed om nu een afweging te maken, want aanmelden voor het nieuwe jaar kan tot 2 december 2023.

Moneybird, het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers

Uit onderzoek van ZZP Expert Martijn Pennekamp is gebleken dat Moneybird momenteel het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers is.

Lees meer