Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Over ons

Bij het ondernemerschap komt veel kijken. Via starten.nl helpen wij jou op weg en zorgen wij voor een vliegende start. Wij bieden je op elke vraag een antwoord!

Wie zijn wij?

Missie

De missie van Starten.nl is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende, startende en gevestigde ondernemers. Het doel is om deze ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken en hen leren valkuilen te vermijden.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor startende ondernemers.

Samenwerking

Starten.nl fungeert als onafhankelijk contentplatform voor Stichting Startersloket. Ons doel is om het netwerk van zelfstandig ondernemers te laten groeien met behulp van ons team, netwerk en aangesloten gemeenten en ondernemersorganisaties.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Ons team bestaat uit:

Joeri Goede

Joeri is initiatiefnemer van Het Startersloket en startersadviseur bij Starten.nl. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om startersevenementen. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer.

 |  |  085-4881233

Martijn Pennekamp

Martijn is initiatiefnemer van Het Startersloket en Starten.nl. Medio 2010 startte hij als zzp'er met zijn eerste startersplatform www.ikwordzzper.nl, naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatformen.

 |  |  085-4881233

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt Starten.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers.

 |  |  085-4881233

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap bij Het Startersloket. Zij is onze specialist als het gaat om vraagstukken bij (startende) ondernemers en staat hen graag te woord. Met een achtergrond in verzekeringen en de Kamer van Koophandel weet zij starters te adviseren en hun vragen te beantwoorden. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen met Joeri en Martijn.

 |   085-4881233

Nieuws

Btw-vrijstelling? Bekijk vóór 2 december of de kleineondernemersregeling iets voor jou is

Wil je per 1 januari 2024 deelnemen aan de kleineondernemersregeling (KOR)? Dan is het goed om nu een afweging te maken, want aanmelden voor het nieuwe jaar kan tot 2 december 2023.

Moneybird, het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers

Uit onderzoek van ZZP Expert Martijn Pennekamp is gebleken dat Moneybird momenteel het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers is.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je ondernemingsplan
Starten vanuit de WW
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer