Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
Start Chat
         

Over ons

Bij het starten als ondernemer komt veel kijken. Via starten.nl helpen wij jou op weg en zorgen wij voor een vliegende start. Wij bieden je op elke vraag een antwoord!

Wie zijn wij?

Missie

De missie van Starten.nl is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende ondernemers. Het doel is om startende ondernemers nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken en hen leren valkuilen te vermijden.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor startende ondernemers.

Samenwerking

Ons doel is om het netwerk van zelfstandig ondernemers te laten groeien met behulp van ons team, lokale en landelijke partners.

Aansluiten als ondernemer?

Indien je onze initiatieven wilt steunen en je gebruik wilt maken van de vele voordelen van onze partners, word dan lid van Het Ondernemerscollectief. Je steunt hiermee o.a. Stichting ALS Nederland en profiteert van steeds meer kortingen op producten en diensten die voor jou als startende ondernemer interessant zijn.  

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Ons team bestaat uit:

Martijn Pennekamp

Martijn is initiatiefnemer van dit platform. Alweer zeven jaar geleden startte hij als zzp'er met zijn eerste startersplatform www.ikwordzzper.nl, naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatformen.

 |  |  0228 - 755 828

Joeri Goede

Joeri is als startersadviseur betrokken bij concepten zoals Starten.nl, ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Ook is hij initiatiefnemer van Het Startersloket. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om startersevenementen. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer.

 |  |  0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap bij Starten.nl. Zij is onze specialist als het gaat om vraagstukken bij (startende) ondernemers en staat hen graag te woord. Met een achtergrond in verzekeringen en de Kamer van Koophandel weet zij starters te adviseren en hun vragen te beantwoorden. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen met Joeri en Martijn.

 |   0228 - 755 828

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt Starten.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Daarnaast is Frank actief als projectleider voor het nieuwe ondernemersplatform Het Horecacollectief. Dit collectief ondersteunt en biedt voordelen aan (startende) ondernemers binnen de horecabranche.

 |  |  0228 - 755 828

Marijke Adema

Marijke is onze redacteur en contentmanager. Dankzij haar journalistieke achtergrond weet zij Starten.nl up-to-date te houden met nieuws, blogs, kennisartikelen en downloads. Ze interviewt nieuwe 'Starters in Beeld' en is verantwoordelijk voor de invulling van onze social mediakanalen. Zij schrijft met name nieuwe content om ondernemers beter op weg te helpen. Daarnaast helpt zij onze partners bij het invullen van content.

 |  |  0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie verzorgt onze marketingactiviteiten en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt voor Starten.nl onder andere de contentstrategieën van onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

 |  |  0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

 | |   0228 - 755 828

Colinda Mol

Colinda is een administratieve duizendpoot en is ons commercieel medewerker. Colinda is een kei in het coördineren van onze administratie en die van andere platformen zoals de ZZP Boekhoudbundel. Ook verzorgt Colinda de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Dankzij haar bancaire en boekhoudkundige achtergrond voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team!

 |   0228 - 755 828

Janine Moddermann

Janine is onze social mediamarketeer en een alleskunner op het gebied van online campagnes, leadgeneratie en marketingstrategieën. Zij weet het online bereik en de zichtbaarheid van ons en onze partners te vergroten. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de vormgeving van onze whitepapers en downloads.

 |  |  0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of de content op Starten.nl nog up-to-date is en weet zich goed raad met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

 |  |  0228 - 755 828