Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Is de nieuwe iPhone 12 gemakkelijk voor zakelijk doeleinden?

Lequal
14 oktober 2020

Apple kondigde bij haar meest recente evenement de nieuwe iPhone 12 aan. Welke voordelen biedt dit toestel ten opzichte van zijn voorgangers? Is het de moeite waard om te investeren in deze nieuwe smartphone? Dit artikel zet de verschillende verbeteringen in de iPhone 12 modellen ten opzichte van oudere modellen op een rijtje. 

Nieuwe iPhone in verschillende formaten

De iPhone 12 heeft diverse modellen, waarvan het formaat uiteenloopt van 5.4 inch tot en met 6.7 inch. Het toestel van 5.4 inch, de iPhone 12 Mini, is een zeer compacte telefoon. Ideaal, voor de zakelijke gebruiker die het toestel voornamelijk gebruikt om te bellen en chatten. Het basismodel en de iPhone 12 Pro hebben net als de iPhone 11 een formaat van 6.1 inch. Het grootst is de iPhone 12 Pro Max. Deze smartphone is de grootste telefoon die Apple in de laatste jaren op de markt bracht met zijn 6.7 inch. Ideaal, wanneer je onderweg nog wat stukken door wilt lezen of zelfs wilt kunnen bewerken. 

Vlakke zijkant in de nieuwe iPhone 12

Een andere wijziging in het uiterlijk van de nieuwste iPhone 12, is de vlakke zijkant hiervan. De voorgaande modellen van de iPhone hadden allemaal een bolle zijkant. Je kent dit vlakke ontwerp wellicht nog van de iPhone 5s! Het maakt het toestel bijzonder populair onder zakelijke gebruikers. 

Sneller internet door verbinding met 5G-netwerk

Een groot voordeel van de nieuwe iPhone 12, is de mogelijkheid om deze te verbinden met het 5G-netwerk. In Nederland werken diverse providers aan een uitrol hiervan. Met dit netwerk, de opvolger van het bestaande 4G-netwerk, zal het internet op je mobiele telefoon nog sneller zijn. Ideaal, in een tijd waarin we steeds meer moeten videobellen. Er is niets vervelender dan haperingen in de verbinding bij een vergadering. 

Prachtige foto’s en video’s door de LiDAR-sensor

Voor sommige zakelijke gebruikers van de iPhone 12, is het wenselijk om prachtige foto’s en video’s te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan makelaar, verkopers van auto’s en motoren, enzovoorts. De nieuwste iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn voorzien van een LiDAR-sensor. Deze sensor zat niet eerder in de smartphone van Apple en zorgt voor extra diepte. Wel werd deze sensor al gebruikt in de nieuwe iPad Pro, welke begin dit jaar op de markt kwam. Ook voor AR-toepassingen is deze extra LiDAR-sensor een nuttige toevoeging aan de iPhone 12. 

Verbeterde processor onder de motorkap

Tot slot is de nieuwste iPhone 12 voorzien van een verbeterde processor: de A14 Bionic chipset. Deze chipset maakt de iPhone 12 nog sneller, waarmee bijvoorbeeld het schakelen tussen apps soepeler loopt. Daarbij komt de verbeterde chipset van pas in de AR- en VR-toepassingen, die de komende jaren steeds meer gebruikt zullen worden. Denk aan een aannemer of timmerman, die middels een app op zijn telefoon wil kunnen laten zien hoe een bepaalde verandering er uit zal komen te zien in een woning.

 

Lequal

LEQUAL is een professioneel digital marketing bureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn. Een team van specialisten zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken. 

Nieuws

Btw-vrijstelling? Bekijk vóór 2 december of de kleineondernemersregeling iets voor jou is

Wil je per 1 januari 2024 deelnemen aan de kleineondernemersregeling (KOR)? Dan is het goed om nu een afweging te maken, want aanmelden voor het nieuwe jaar kan tot 2 december 2023.

Moneybird, het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers

Uit onderzoek van ZZP Expert Martijn Pennekamp is gebleken dat Moneybird momenteel het meest gebruikte boekhoudprogramma onder (startende) ondernemers is.

Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je ondernemingsplan
Starten vanuit de WW
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer