Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Hollands Kroon zet zich in voor startende ondernemer

26 maart 2019

Vanaf vandaag slaan de gemeente Hollands Kroon en Stichting Startersloket de handen ineen om de (startende) ondernemer uit de gemeente beter te ondersteunen.

Online Startersloket Hollands Kroon geopend!

Met deze samenwerking bieden we (oriënterende) ondernemers een online platform waar zij terecht kunnen met hun (hulp)vragen, zoals: Wat komt er op mij af als ik begin? Welke wetten en regels gelden er? Met welke belastingen krijg ik te maken en waar moet ik beginnen? Het Startersloket voorziet duidelijk in een behoefte en biedt ondernemers snel deskundige hulp.

Wethouder Theo Meskers van gemeente Hollands Kroon: “De bedrijvigheid in Hollands Kroon neemt toe. De economie in juist onze gemeente was de afgelopen jaren een van de snelst groeiende in Nederland, volgens onderzoek van bureau Louter. De Kamer van Koophandel signaleert veel inschrijvingen in de Noordkop. We willen deze en komende starters extra kansrijk maken door ze een onafhankelijk en deskundig klankbord te bieden.”

Daar ligt dan ook toegevoegde waarde, aldus initiatiefnemer van het Startersloket Joeri Goede. “De gemeente kan haar inwoners nu concreet steunen, zowel voor als tijdens het ondernemerschap. Dit voorkomt dat startende ondernemers van het kastje naar de muur worden gestuurd en niet weten waar ze naar toe kunnen met hun ondernemersvragen. Daarnaast vergroot het de kans op succesvol ondernemerschap – of kunnen oriënterende ondernemers tijdig beslissen om uiteindelijk toch niet te starten.”

Muriël de Ruiter Accountmanager bedrijven bij Hollands Kroon vult aan: “Een startende ondernemer heeft veel vragen en heeft niet de ervaring om alle aspecten meteen te overzien. Het Startersloket is daarom hét startpunt voor iedereen die overweegt om voor zichzelf te beginnen.”

Online informatie

Het doel is om de (startende) ondernemer beter voor te bereiden met behulp van informatie zoals kennisartikelen, rekentools, downloads en nieuws. Alle informatie is 24/7 te raadplegen via startersloket.nl/hollands-kroon. (Startende) ondernemers uit Hollands Kroon kunnen vanaf nu voor al hun ondernemersvragen contact opnemen met de specialisten van het Startersloket. Tijdens kantoortijd is het mogelijk om te bellen of chatten.


Meer weten over het Startersloket Hollands Kroon? Klik dan hier.

Blog

Hoe je stap voor stap een succesvol online bedrijf begint


De belangrijkste reden om te starten met ondernemen via het internet? Meer vrijheid!


Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je ondernemingsplan
Starten vanuit de WW
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer