Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Waarom bedrukte aanstekers altijd een succes zijn

Lequal
31 oktober 2022

Aanstekers bedrukken? Ja doen! Bedrukte aanstekers zijn altijd en voor iedereen een succes. Bedrukte aanstekers zijn leuk, goedkoop, praktisch en indien gebruikt als zakelijk geschenk ook nog eens een mooie promotie. Een aansteker is praktisch en klein van formaat, het perfecte geschenk dus. Bovendien heeft iedereen wel eens een aansteker nodig of het nou is om je sigaret mee aan te steken, het fornuis, de open haard of de kaarsjes met de feestdagen. Een aansteker is een geschenk wat mensen graag aannemen en misschien nog wel belangrijker ook bewaren. Door de aanstekers te laten bedrukken maak je het ook nog eens persoonlijk. Iets met win-win?

Kies de juiste variant

Aanstekers bedrukken kan in een groot aantal varianten en mogelijkheden. Je moet daarom als eerste bepalen welke variant aanstekers je wilt laten bedrukken. Denk hierbij niet alleen aan de standaard varianten, maar ook aan windaanstekers of zippo’s. Voor welk doel wil jij de bedrukte aansteker gebruiken? Komt er een logo, een afbeelding of een tekst op? Dat kan bepalend zijn voor het model aansteker dat je kiest. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bedrijfsnaam op de aansteker te plaatsen. Praktisch, opvallend en vooral slim. Jouw bedrijfsnaam zomaar bij mensen in de keukenkast. 

De hoeveelheid aanstekers voor jouw doeleind

Als je het model en de bedrukking hebt gekozen is het tijd om het aantal te bepalen. Bij het plaatsen van de bestelling geef je direct de hoeveelheid door. Wil je de aanstekers uitdelen op een evenement? Zorg er dan voor dat je er genoeg hebt. Je hebt namelijk niet snel te veel aanstekers, want je kan ze bij een volgend evenement zo weer uit de kast halen, of geef ze weg aan werknemers of bekenden. Heb je een voorraad in de kast liggen? Dan hoef je in de toekomst niet opnieuw onderzoek te doen naar het perfecte promotiemateriaal.

De voordelen van een bedrukte aansteker

Bedrukte aanstekers zijn eigenlijk altijd een succes. Aanstekers kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet: tijdens evenementen, als take-away gadget op je kantoor, als extraatje in het kerstpakket en ga zo maar door. Bovendien kan je de aansteker precies op jouw wensen laten aansluiten met de juiste bedrukking. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een goed ontwerp. Daarna doet de professional alles voor je en jij kan snel starten met uitdelen!

Lequal

LEQUAL is een professioneel digital marketing bureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn. Een team van specialisten zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken. 

Blog

Hoe je stap voor stap een succesvol online bedrijf begint


De belangrijkste reden om te starten met ondernemen via het internet? Meer vrijheid!


Lees meer
Lees meer

Kennisbank

Hier vind je handige artikelen Lees meer
Starten met je ondernemingsplan
Starten vanuit de WW
Starten met je uurtarief
Welke aftrekposten heb ik als ondernemer?
Lees meer