Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Blogs
         

5 WordPress plugins die je als ondernemer niet kan missen

Jerry Tieben
15 mei 2015

WordPress is het meestgebruikte platform voor het maken van websites, dat mag duidelijk zijn. Zowel professionals als startende zelfstandigen die hun eigen site maken kiezen vaak voor dit relatief simpele systeem. Toch is het niet altijd even gebruiksvriendelijk, volledig en veilig. Daarom bij deze 5 wordpress plugins die je als ondernemer niet mág missen.

5. Yoast SEO
Yoast SEO is een geweldigde zoekmachine optimalisatie plugin. Hoewel ik je afraad bakken tijd te steken in SEO is dit een plugin die je snel wat op kan leveren. Besteed er een uurtje of twee aan en je staat binnenkort weer wat hoger in Google. Ga daarna weer lekker verder met bloggen, want dat levert je meer op hoor!
Klik hier om naar de plugin te gaan

4. iThemes Security
Hackers zijn er nou eenmaal en ze worden steeds beter. Bosjes wordpress sites worden gehackt en da’s niet zo leuk. De oplossing is deze plugin die je website behoorlijk goed beschermd. Oke, zelfs de overheid is te hacken dus helemaal veilig ben je niet, maar het is een goed begin. Bovendien gebruikt deze plugin een lijst met bekende hackers die standaard worden geblokkeerd. Als je dan ook de backup functie inschakelt kan het bijna niet meer mis gaan toch?!
Klik hier om naar de plugin te gaan

3. BlackStudio TinyMCE Widget (visual Editor)
Als je in wordpress een tekstwidget toevoegt dan moet je alles in HTML doen… irritant he?! Deze widget maakt een What You See Is What You Get weergave van aan. Dat betekent dat je net als in de rest van wordpress je tekst gewoon lekker op kan maken met bold, italic, etc. Plaatjes toevoegen in de sidebar wordt zo ook een véél makkelijkere opgave.
Klik hier om naar de plugin te gaan

2. Tweetily
Onmisbaar voor de bloggers onder ons. Deze plugin post volgens een tijdsinterval (zelf in te vullen) een blogpost van je op twitter. Zo heb je altijd wat te melden op twitter zonder dat je daar zelf wat voor hoeft te doen. Weer wat tijd gewonnen :)
Klik hier om naar de plugin te gaan

1. TinyMCE Advanced
Deze moet je even aan je webdesigner vragen, want het vraagt wat extra configuratie. Maar áls je ‘m hebt kan je je websites opmaken in de weergave zoals jouw klanten ‘m ook zien. Dus je ziet direct hoe de kop 1 eruit ziet, of de tekst in het juiste lettertype staat, etc. Ik kán niet zonder :)
Klik hier om naar de plugin te gaan

Jerry Tieben

Jerry Tieben is coachend vormgever, klik hier voor de website van Jerry of volg hem via Twitter @jerrytieben.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Extra coronasteun van 35 miljoen voor startende ondernemers

Het kabinet komt alsnog met een steunregeling voor startende ondernemers die het afgelopen halfjaar last hebben gehad van de beperkende coronamaatregelen, maar niet in aanmerking kwamen voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). Voor de regeling is 35 miljoen beschikbaar.

Vele zzp’ers leggen geen geld opzij voor oudedagsreserve

Slechts een derde (34%) van de zzp’ers maakt gebruik van de fiscale oudedagsreserve (FOR). Van deze groep zet ruim een kwart (28%) het bedrag dat in de boekhouding wordt gereserveerd niet daadwerkelijk apart. En nog eens een kwart (25%) zet het slechts ten dele opzij. Zzp'ers kunnen hierdoor financieel in problemen komen, zegt directeur Sjaak Zonneveld van BrightPensioen.

Lees meer