Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Regio Keyport

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training. Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. We trappen het project feestelijk af met een ondernemersmarkt waarin je je onderneming presenteert aan de buitenwereld. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week is er een terugkomochtend samen met de groep en zijn er workshops, reflectiemomenten en bedrijfsbezoeken. Het project sluit af met een feestelijke kick out waar we onder andere de regionale beste zomerondernemer kiezen.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook – voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een groot deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 22 jaar en woon of studeer je in de regio Roermond? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Keyport
Regio Keyport heeft betrekking op Roermond, Roerdalen, Weert, Nederweert, Cranendonck, Leudal, Echt-Susteren en Maasgouw. ZomerOndernemer Keyport staat open voor alle jongeren van 15 tot 23 jaar die wonen of studeren in de omgeving. Doe mee! Aarzel niet en maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer.

Voor vragen kun je mailen naar keyport@zomerondernemer.nl of appen naar 0032472850813.