Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Ondernemersvereniging Midden-Westfriesland

Ken je het gevoel dat je soms een directe collega mist, al was het maar om even te vragen: hoe zou jij dat aanpakken? Bij de OMW vind je die sparringpartners: enthousiaste collega-ondernemers die je graag verder kunnen en willen helpen.

Wij delen elkaars verhalen en behandelen thema’s die ons helpen nóg beter te presteren. Zo laat de Ondernemersvereniging Midden-West-Friesland je slimmer ondernemen zonder dat het je bakken met geld kost. Je kunt onder meer:

  • Concreet sparren
    Tijdens onze bijeenkomsten staat meestal één onderwerp centraal. Leden die hierop afkomen, hebben op dat moment dezelfde interesse. Je komt altijd thuis met waardevolle informatie en tips.

  • Presenteren en samenwerken
    Uiteraard mag je je bedrijf presenteren. Dit kan ter introductie zijn, maar ook om iets nieuws te onthullen. Dit bevordert de contacten en verhoogt de kans op nieuwe samenwerkingen.

  • Laagdrempelig netwerken
    Bij elke activiteit leer je op een gezellige manier nieuwe mensen en interessante bedrijven kennen. Allemaal om de hoek gevestigd in centraal West-Friesland. Beter een goede buur…

Tot slot is onze ondernemersvereniging onderdeel van de Westfriese Bedrijvengroep. Ook dit kan goed van pas komen.