Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Nieuws
         

Starten.nl biedt vliegende start voor ondernemers

02 juli 2015

Hoe start je een eigen bedrijf en waar moet je als starter goed op letten? Speciaal voor deze groep mensen is de website Starten.nl gelanceerd. Onder leiding van de ervaren ondernemer Martijn Pennekamp, geeft dit nieuwe informatieportaal een antwoord op alle vragen.

Zzp’ers zorgden het afgelopen jaar voor een recordtoename aan bedrijven in Nederland. Volgens het CBS steeg het aantal bedrijven met 64.000 tot ongeveer 1,5 miljoen. Deze ontwikkeling is voornamelijk toe te schrijven aan een toename van het aantal zzp’ers. Daarbij willen ruim een kwart miljoen Nederlanders nog beginnen als zzp’ers. Starten.nl is opgericht om deze groep op weg te helpen.

De website biedt onder andere een complete agenda voor interessante ondernemersevenementen op provinciaal niveau. Samen met aangesloten partners zoals Knab, ikwordzzper.nl en online boekhouder Twinfield, zorgt de website voor relevante content middels blogs en nieuwsartikelen. Oprichter Martijn Pennekamp: “Dit is een platform waarbij ervaring delen en kennis vergroten centraal staan. Iedereen weet hoe belangrijk een goed netwerk is. Wij bieden dat.” Ook vind je op de website een veelvoud aan gratis informatieve whitepapers en voorbeeldovereenkomsten.

De actuele en interactieve website moet hét startpunt worden voor startende ondernemers. Met het netwerk van het team en de partners, de uitgebreide agenda en de belofte om op elke vraag een antwoord te bieden, helpt Starten.nl de Nederlandse starter goed op weg.

agenda

Data ophalen ...