Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Laat je zien met online drukwerk

Zakelijk verkeer draait om relaties. Iemand waar je een goede relatie mee hebt gun je wat, en hij jou. Dus ga je netwerken. Persoonlijk, en met andere middelen. In dat proces bouw je een band op met je beoogde klant. Je overtuigt je klant van je kwaliteiten, laat zien waar je voor staat en dat je een betrouwbare partner bent.

whitepaper drukwerkdeal.nl

De uitkomst van een goede relatie is zakendoen. Heel veel zaken zelfs, als je relatie echt goed is. Zo verdien jij geld en profiteert je klant van jouw kwaliteit als maker of uitvoerder. Het is de basis van een economie. Voor dit balletje kan gaan rollen, moet eerst één belangrijke stap genomen worden: je moet je doelgroep informeren en activeren. Aan je relatie werken dus! Drukwerk kan dat voor je doen.

Voor wie?

Drukwerk is niet alleen bedoeld voor de grote winkelketens die elke week je brievenbus vullen met reclame. Of voor jonge gezinnen die de jongste uitbreiding aan de buitenwereld voorstellen met een geboortekaartje. Drukwerk is voor iedereen die de buitenwereld iets te vertellen heeft. En met onze manier van drukwerk aanbieden, is dat middel voor iedereen bereikbaar. Drukwerk is tegenwoordig zeer betaalbaar. En net als alles wat je online bestelt, is het snel: vandaag besteld is vaak morgen al in huis. Bijna alles is te bedrukken: kaarten, flyers, folders, visitekaartjes, maar ook spandoeken, stickers, roll-up banner, plaatmateriaal en nog veel meer.

Gratis download

Het is nu simpeler dan ooit om drukwerk in te zetten. De mogelijkheden zijn zelfs zo talrijk, dat je vast een duwtje in de goede richting kunt gebruiken. Daarom bieden we je, in samenwerking met Drukwerkdeal.nl een whitepaper aan. Daarin lees je waarom je drukwerk inzet, wat je ermee bereikt, welke keuzes je moet maken en hoe je het ontwerpt. Elke stap van het proces wordt doorlopen: van idee tot uitwerking, van wens tot resultaat. Ook ontdekken hoe je drukwerk gebruikt om jouw business te boosten? Download de gratis whitepaper op Drukwerkdeal.nl!

Blog

Hoe maak je jouw website klaar voor 2019?


Personal branding: pokon voor je reputatie


Lees meer

Nieuws

Nieuw btw-nummer in 2020 voor eenmanszaken

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

50% van de zzp'ers krijgt onnodig te laat betaald

Als zelfstandig professional kan het soms weken duren tot je klanten hun facturen voldoen. Ondertussen moet je wel je rekeningen en je salaris betalen. Daardoor kun je financieel in de knel komen. Het overkomt niet alleen startende zzp'ers maar ook doorgewinterde ondernemers. Dat blijkt uit een onderzoek van ikwordzzper.nl, waarin zzp'ers is gevraagd naar hun ervaring met debiteurenbeheer.

Lees meer