Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Kapperszaak

Ook in de kappersbranche zijn er diverse risico´s waar je rekening mee moet houden. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Wil jij starten als kapper?

Je start binnenkort je eigen kapperszaak. Of misschien heb je die net geopend en heb je je eerste klanten al ontvangen. Natuurlijk bepaalt je omzet voor een groot deel de levensvatbaarheid van je kapperszaak. Begrijpelijk dus, dat je je vooral focust op het krijgen van klanten en klantenbinding. Maar om zonder zorgen te kunnen ondernemen, is het verstandig om goed inzicht te hebben in de risico’s die het kappersvak met zich meebrengt.

De risico’s op een rij

Wij hebben in een helder artikel de risico’s van de kappersbranche voor je op een rij gezet. Van aansprakelijkheid tot arbeidsongeschiktheid en van imagoschade tot inbraak. Zo helpen wij jou samen met Interpolis zelf te bepalen of er maatregelen nodig zijn om je risico's te voorkomen, te beperken, zelf te dragen of te verzekeren.

Gratis download

Download hieronder gratis het artikel: "De 7 grootste risico's voor een kapperszaak" of download gratis de infographic "kappers".

Blog

De belangrijkste reden om te starten met ondernemen via het internet? Meer vrijheid!


Je uren bijhouden doe je zo: 4 onmisbare tips voor je urenregistratie als ondernemer


Lees meer