Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Hoe ik mijn telefonische bereikbaarheid zakelijk en privé scheid

Lennart Visscher
09 augustus 2016

Telefonisch wilde ik als ondernemer goed bereikbaar zijn, maar niet altijd. Voor mijn familie en vrienden wil ik juist wél altijd bereikbaar zijn. Omdat ik zowel zakelijk als privé mijn 06-nummer gebruikte kwam ik hierdoor al snel in de problemen. Klanten belden me ’s avonds op en in het weekend ging ook steeds vaker de telefoon. Ook gingen klanten mij WhatsApp-berichten sturen, wat ik niet altijd op prijs stelde.

Eigenlijk wilde ik dat klanten mijn persoonlijke 06-nummer niet meer zakelijk zouden gebruiken. Ook wilde ik geen twee simkaarten of twee telefoons. Ik wilde een vast nummer, maar geen vast toestel of vaste aansluiting. Ik ben niet altijd op kantoor, daarom zou het ideaal zijn om een vast nummer te kunnen ‘kopen’ en deze vervolgens te laten doorschakelen naar mijn mobiele telefoon.

Omdat hier nog geen goede dienst voor bestond ben ik deze, samen met een team specialisten, zelf gestart! Zo is een paar jaar geleden de dienst EigenNummer.nl in het leven geroepen. Als eerste onafhankelijke aanbieder op het gebied van ‘vast op mobiel’ bestormden wij de markt. En met succes.

Door EigenNummer.nl te gebruiken kun je zelf bepalen wanneer jij bereikbaar bent. Bij mij komen bellers op werkdagen na 17:00 uit bij mijn zakelijke voicemail, die ik vervolgens per e-mail ontvang. Als ik op vakantie ga laat ik het nummer doorschakelen naar een telefoonservice, dat ook via EigenNummer.nl geregeld kan worden. Een extra voordeel van EigenNummer.nl is dat je ook zelf kunt bellen met het vaste nummer, via de app van EigenNummer.nl. Op deze manier hoef je je 06-nummer nooit meer zakelijk te communiceren en te gebruiken.

En mijn familie en vrienden? Die kunnen me nog altijd bereiken op mijn persoonlijke 06-nummer! Op deze manier scheid ik zakelijk en privé.

Lennart Visscher

Na in 2009 de opleiding Bedrijfskundige Informatica te hebben afgerond is Lennart dagelijks bezig met internet en e-commerce. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het managen en optimaliseren van alle online producten die hij met zijn bedrijf Bryght wereldwijd verkoopt.

www.bryght.nl | lennart@bryght.nl | LinkedIn | 0113 - 820 241

agenda

Data ophalen ...

Blog

De belangrijkste reden om te starten met ondernemen via het internet? Meer vrijheid!


Je uren bijhouden doe je zo: 4 onmisbare tips voor je urenregistratie als ondernemer


Lees meer