Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Regio Twente

Hoe ziet het programma eruit?
In 6 weken tijd leer je alle in’s en out’s over ondernemen. Van de belastingdienst en de KvK, maar ook marketing en het presenteren van je idee komen aan bod. We starten met een bootcamp van 3 dagen. Vervolgens kom je in de 4 weken hierna elke week een dag terug, in totaal dus 4 terugkomdagen. Hier gaan we op bezoek bij ondernemers uit Twente en gaan we kijken hoe het gaat met jouw bedrijf en of je hulp nodig hebt. We eindigen Zomerondernemer Twente met een feestje waarop je jouw idee kan presenteren aan genodigden.

Wat kost mij dit?
Een logische vraag! En we hebben gelukkig goed nieuws; meedoen aan Zomerondernemer Twente kost je helemaal niets! Door sponsoren uit de regio krijg je zelfs een startkapitaal. Voorwaarde is wel dat jij een administratie bijhoudt, zodat je precies leert hoe dit straks met je eigen bedrijf ook gaat.

Dit wil ik!
Super leuk dat je interesse hebt om je aan te melden. Ga naar ons inschrijfformulier en selecteer hier de regio Twente, vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Voor vragen kan je altijd mailen naar twente@zomerondernemer.nl of bellen (een appje sturen mag natuurlijk ook) naar 06-20230535.