Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Rotterdam

De regio Rotterdam kent veel innovatiekracht en ondernemerschap, dus voor jongeren een prachtige omgeving om zelf ook te gaan ondernemen. De diversiteit, de niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit en het plezier van de deelnemers maakten de organisatie van ZomerOndernemer Rotterdam in eerdere edities tot een dankbare, ontzettend leuke taak voor het team. De trainers en de coördinator kijken dan ook weer vol verwachting uit naar ZomerOndernemer 2019.

Van de ideeën die voorbij komen staan we telkens weer te kijken. Van foodtruck tot internetplatform, van eigen kledinglijn tot crypto-currency advies, van monteur tot designer. Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen motivatie en ambitie om mee te doen. De één start met een toekomst als ondernemer, terwijl de ander eerst wil ontdekken wat het betekent om ondernemer te zijn, ontdekken of het ondernemerschap wel of niet past.

Door je deelname aan ZomerOndernemer Rotterdam en omgeving krijg je de kans om samen met andere bevlogen jongeren van je idee een echt bedrijf te maken. Kom in actie, schrijf je in en laat je toekomst beginnen!