Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Waterschade voorkomen

Wateroverlast is een van de meest voorkomende risico's van ondernemers. In de gratis preventiekaart die je in dit artikel vindt, lees je hoe je waterschade kunt voorkomen. 

Download de gratis preventiekaart!

Voor jou draait alles om jouw bedrijf. Logisch. Maar ben je ook op de hoogte van alle ondernemersrisico's die je loopt? En hoe je deze risico's kunt voorkomen of verkleinen? Wij helpen je graag op weg met informatie over veel voorkomende risico's.

Wateroverlast is een van de meest voorkomende risico's van ondernemers. Download de preventiekaart vol met tips van Interpolis om waterschade te voorkomen.

Andere artikelen die ook interessant voor je kunnen zijn:

Nieuws

Nieuw btw-nummer in 2020 voor eenmanszaken

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

50% van de zzp'ers krijgt onnodig te laat betaald

Als zelfstandig professional kan het soms weken duren tot je klanten hun facturen voldoen. Ondertussen moet je wel je rekeningen en je salaris betalen. Daardoor kun je financieel in de knel komen. Het overkomt niet alleen startende zzp'ers maar ook doorgewinterde ondernemers. Dat blijkt uit een onderzoek van ikwordzzper.nl, waarin zzp'ers is gevraagd naar hun ervaring met debiteurenbeheer.

Lees meer