Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
Start Chat
         

Voorkom schade door wanbetaling

Wanbetaling is één van de grootste zorgen voor een ondernemer. In samenwerking met Interpolis hebben wij een whitepaper voor jou gemaakt die jou tips rondom wanbetaling geeft. Download de gratis whitepaper hieronder!

Download de gratis whitepaper!

Credit management is niet iets eenmaligs. Het is een proces waar je het hele jaar mee bezig bent. En hopelijk met succes. Als je het werkkapitaal van jouw organisatie optimaliseert, krijg je namelijk ruimte om te investeren voor de toekomst. Een van de aspecten van credit management is het debiteurenbeheer. Zeker als je ervoor kiest om jouw afnemers op rekening te laten betalen.

Vertraging

Leveringen op krediet brengt echter wel een aantal risico’s met zich mee. Jouw afnemer kan namelijk niet, niet helemaal of met grote vertraging aan zijn betalingsverplichting voldoen. En dat kost jouw bedrijf geld en misschien zelfs wel jouw voortbestaan. In samenwerking met Interpolis hebben wij veel kennis in huis over de oorzaken en gevolgen van schade door wanbetaling. Die expertise gebruiken we graag in jouw en ons voordeel.

We geven je in deze whitepaper graag handige tips om schade te voorkomen via het eigendomsvoorbehoud en recht van reclame. Download de gratis whitepaper hieronder!

Andere artikelen die ook interessant voor je kunnen zijn:

agenda

Data ophalen ...

Blog

Hoe maak je jouw website klaar voor 2019?


Personal branding: pokon voor je reputatie


Lees meer