Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Voorkom grote brand: sprinklers borgen jouw bedrijfscontinuïteit

Sprinklers redden jaarlijks levens en bedrijven. Download de gratis whitepaper en zie welk sprinklerinstallatie het beste is voor jouw bedrijf.

Download de gratis whitepaper!

Jaarlijks komen in Europa zo’n vierduizend mensen om door verbranding of rookvergiftiging. En vallen er zo’n honderdduizend gewonden (volgens cijfers van de non-profitorganisatie European Fire Sprinkler Network). Dit aantal kan worden verminderd als er meer sprinklerinstallaties in gebouwen worden toegepast. Sprinklers, die automatisch sproeien zodra er brand is, voorkwamen al menig grote brand en beperkten de schade vaak tot wat rook- en waterschade.
 
In Nederland zijn in de afgelopen 25 jaar geen gevallen bekend van branden met dodelijke slachtoffers in gebouwen met sprinklerbeveiliging. Voordat de brandweer ter plaatse is – dit duurt gemiddeld meer dan 8 minuten − zijn 99 van de 100 branden al geblust door sprinklers (bron: Vereniging Sprinkler Installateurs). Hierdoor blijft de schade beperkt en vaak kunnen de werkzaamheden de volgende dag worden hervat.
 
Download hieronder de gratis whitepaper. In deze whitepaper lees je hoe sprinklers jaarlijks levens en bedrijven redden. Je krijgt een toelichting op de vooroordelen die de ronde doen en wij leggen je uit hoe een sprinklerinstallatie werkt. Daarnaast heeft deze whitepaper een bijlage waarin de verschillende soorten sprinklerinstallaties en hun onderdelen worden beschreven.

Andere artikelen die ook interessant voor je kunnen zijn:


 

agenda

Data ophalen ...

Blog

Hoe maak je jouw website klaar voor 2019?


Personal branding: pokon voor je reputatie


Lees meer