Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
         

Tips om je medewerkers en bedrijf gezond te houden

Wanneer jouw medewerkers positief op het werk zijn, hebben zij meer motivatie voor het werk. Hierdoor wordt jouw bedrijf gezonder, is jouw klanttevredenheid hoger en maak je meer omzet. In de preventiekaart die we je samen met Interpolis aanbieden, lees je hoe jij je medewerkers gezond houdt. 

Download de gratis preventiekaart!

Je doet er alles aan om jouw bedrijf gezond te houden. Vergeet daarbij jouw medewerkers niet! Medewerkers die gezond leven en voldoende ruimte krijgen om zich te ontwikkelen, zijn gemotiveerd en productief. Ze presteren beter en dragen zo bij aan betere resultaten voor jouw onderneming. Dat merk je aan lagere verzuimcijfers en een hogere klanttevredenheid. En aan jouw omzet. Gezondheidswinst, noemen wij dat.

Download hieronder de preventiekaart om jouw medewerkers en jouw bedrijf gezond te houden.

Andere artikelen die ook interessant voor je kunnen zijn:

Nieuws

Nieuw btw-nummer in 2020 voor eenmanszaken

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

50% van de zzp'ers krijgt onnodig te laat betaald

Als zelfstandig professional kan het soms weken duren tot je klanten hun facturen voldoen. Ondertussen moet je wel je rekeningen en je salaris betalen. Daardoor kun je financieel in de knel komen. Het overkomt niet alleen startende zzp'ers maar ook doorgewinterde ondernemers. Dat blijkt uit een onderzoek van ikwordzzper.nl, waarin zzp'ers is gevraagd naar hun ervaring met debiteurenbeheer.

Lees meer