Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
30  oktober 2017

ZZP Meetup

Utrecht
         

Op 30 oktober komen oprichters Michiel en Thomas van Ikbenfrits naar Utrecht om in gesprek te gaan met zzp’ers over hun hypotheek. Dat doen ze tijdens een Meetup van Seats2meet Podium. Lees hieronder de details en hoe jij je kan aanmelden om bij deze sessie aanwezig te zijn.

Een hypotheek voor zzp’ers in 5 stappen

Hoe krijg ik als een zzp’er een hypotheek? Kan het ook als ik nog maar kort bezig ben? Dit zijn vragen die we steeds vaker krijgen bij Ikbenfrits. Oprichters Thomas en Michiel vertellen daarom over de 5 stappen die je moet nemen om als zzp’er door de bank geaccepteerd te worden. Daarna willen ze graag weten hoe jij erover denkt en wat je ervaringen zijn. Bij Ikbenfrits zijn we gespecialiseerd in ondernemers, juist omdat zij bij anderen vaak met moeite een hypotheek krijgen. Wij vinden dat hypotheken makkelijker en eerlijker kunnen. Zeker voor zzp’ers.

Wat, waar en wanneer

  • Wat: ZZP Meetup van Seats2meet Podium
  • Wanneer: maandag 30 oktober (twee sessies van een uur (17.00 – 18.00 uur en 18.15 – 19.15 uur))
  • Waar: Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht

Deelname is gratis

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig. Klik op een van onderstaande links en meld je aan voor de sessie die je bij wilt wonen.

Wat is de Monday Meetup van Seats2meet Podium?

Monday Meetup is een maandelijks event, waarbij Seats2meet (startende) ondernemers het podium biedt. Daarmee ontstaat een afwisselend en inspirerend programma van workshops, boekpresentaties, webinars en inspiratietafels.

Aansluitend is er altijd een informele netwerkborrel met lekkere hapjes en drankjes. Dit is een geweldige kans om interessante mensen te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en geïnspireerd te raken. Voor iedereen die open staat voor onverwachte ontmoetingen en bereid is kennis te delen, zijn alle workshops tijdens de Monday Meetup vrij toegankelijk.

Blog

Hoe maak je jouw website klaar voor 2019?


Personal branding: pokon voor je reputatie


Lees meer

Nieuws

Nieuw btw-nummer in 2020 voor eenmanszaken

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

50% van de zzp'ers krijgt onnodig te laat betaald

Als zelfstandig professional kan het soms weken duren tot je klanten hun facturen voldoen. Ondertussen moet je wel je rekeningen en je salaris betalen. Daardoor kun je financieel in de knel komen. Het overkomt niet alleen startende zzp'ers maar ook doorgewinterde ondernemers. Dat blijkt uit een onderzoek van ikwordzzper.nl, waarin zzp'ers is gevraagd naar hun ervaring met debiteurenbeheer.

Lees meer