Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
05  november 2016

Startersdag Kamer van Koophandel 2016

         

Ben je van plan om een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? Kom dan op zaterdag 5 november naar de Startersdag. Een dag vol informatie en inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken. 

De Startersdag is hét gratis jaarlijkse evenement voor startende ondernemers. Op deze dag kun je je uitgebreid laten informeren over alle (on)mogelijkheden voor de start van je eigen bedrijf. Van financieringsvormen, administratie en belastingzaken tot het schrijven van een goed ondernemingsplan.

Programma en tijdstip

Dit jaar kan je de Startersdag bezoeken in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Urmond. Iedere locatie heeft een eigen doorlopend programma van 10.00 tot 16.00 uur met gedurende de hele dag interessante presentaties, persoonlijk advies en netwerken.

Meer informatie en aanmelden

Meld je snel aan via onderstaande button en kies welke presentaties je wilt bijwonen.

agenda

Data ophalen ...

Blog

Hoe maak je jouw website klaar voor 2019?


Personal branding: pokon voor je reputatie


Lees meer

Nieuws

Nieuw btw-nummer in 2020 voor eenmanszaken

Ongeveer 1,3 miljoen Nederlandse eenmanszaken krijgen vóór 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer van de Belastingdienst. Dit nieuwe nummer heeft geen koppeling meer met het burgerservicenummer.

50% van de zzp'ers krijgt onnodig te laat betaald

Als zelfstandig professional kan het soms weken duren tot je klanten hun facturen voldoen. Ondertussen moet je wel je rekeningen en je salaris betalen. Daardoor kun je financieel in de knel komen. Het overkomt niet alleen startende zzp'ers maar ook doorgewinterde ondernemers. Dat blijkt uit een onderzoek van ikwordzzper.nl, waarin zzp'ers is gevraagd naar hun ervaring met debiteurenbeheer.

Lees meer