Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
05  november 2016

Startersdag Kamer van Koophandel 2016

         

Ben je van plan om een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart? Kom dan op zaterdag 5 november naar de Startersdag. Een dag vol informatie en inspiratie om de start van jouw bedrijf tot een succes te maken. 

De Startersdag is hét gratis jaarlijkse evenement voor startende ondernemers. Op deze dag kun je je uitgebreid laten informeren over alle (on)mogelijkheden voor de start van je eigen bedrijf. Van financieringsvormen, administratie en belastingzaken tot het schrijven van een goed ondernemingsplan.

Programma en tijdstip

Dit jaar kan je de Startersdag bezoeken in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Urmond. Iedere locatie heeft een eigen doorlopend programma van 10.00 tot 16.00 uur met gedurende de hele dag interessante presentaties, persoonlijk advies en netwerken.

Meer informatie en aanmelden

Meld je snel aan via onderstaande button en kies welke presentaties je wilt bijwonen.

agenda

Data ophalen ...

Blog

4 handige tips voor de startende ondernemer!


Bedrijf gestart? Werk aan je online zichtbaarheid!


Lees meer

Nieuws

Zelfstandig ondernemer loopt meeste risico op armoede

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek loopt de zelfstandig ondernemer het grootste risico op armoede. Voltijd werknemers hebben de minste kans om onder de lage-inkomensgrens te leven. Dat blijkt uit nieuw onderzoek naar werkenden met een armoederisico. De meest recente cijfers komen uit 2017.

Ondernemers doen goed voorbereid aangifte inkomstenbelasting

Vanaf vandaag, vrijdag 1 maart, kunnen ongeveer 1,3 miljoen ondernemers aangifte inkomstenbelasting doen over 2018. Ongeveer een derde van alle ondernemers doet zijn of haar aangifte zelf.

Lees meer