Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
Start Chat
13  juli 2017

Middag lezing: ''De Wet DBA, de mogelijkheden en de ZZP Payroll BV''

Utrecht
         

Op 1 mei 2016 is de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) van kracht geworden.

Deze wet wil schijnzelfstandigheid onder ZZP-ers voorkomen. Mocht toch sprake zijn van schijnzelfstandigheid of een verkapt loondienstverband dan wordt de opdrachtgever achteraf alsnog geconfronteerd met forse naheffingen.

Je kunt als opdrachtgever en ZZP-er op drie manieren omgaan met de risico's en de onzekerheden uit de Wet DBA. Zo kun je als ZZP-er samen met jouw opdrachtgever een (model)overeenkomst ondertekenen, je kunt als ZZP-er in loondienst treden bij een uitzendbureau/payrollbedrijf of je richt als ZZP-er uw eigen ZZP Payroll BV op en verhuurt je vervolgens vanuit deze ZZP Payroll BV aan opdrachtgever(s).

Deze lezing is uniek en zeer waardevol aangezien je tijdens deze bijeenkomst het echte verhaal en de werkelijke risico's omtrent deze Wet DBA te horen krijgt en tijdens deze lezing tevens de oplossingen voor deze onzekerheden en risico´s worden besproken en uiteengezet.

Meld je nu aan voor deze unieke en zeer waardevolle lezing en vul het aanmeldformulier in.

Datum

13 juli 2017

Tijd

Middag (15:00 tot 16:30 uur)

Locatie

Computerweg 2, 3542 DR Utrecht

Kosten

Deze maand gratis

Meer informatie:

Via onze website
info@vrbadvies.nl
0346-555797

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

50% van de zzp'ers krijgt onnodig te laat betaald

Als zelfstandig professional kan het soms weken duren tot je klanten hun facturen voldoen. Ondertussen moet je wel je rekeningen en je salaris betalen. Daardoor kun je financieel in de knel komen. Het overkomt niet alleen startende zzp'ers maar ook doorgewinterde ondernemers. Dat blijkt uit een onderzoek van ikwordzzper.nl, waarin zzp'ers is gevraagd naar hun ervaring met debiteurenbeheer.

Aantal bedrijven in 2018 met 5% gegroeid

Het aantal bedrijven is gegroeid tot 1,9 miljoen in 2018. Dat is zo'n 5% meer ten opzichte van 2017. Dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel, die in de Data over de bedrijvendynamiek 2018 zijn gepubliceerd.

Lees meer