Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
22  september 2020

Gratis webinar BrightAcademy: 'Waarom stoppen zo moeilijk is'

Online | 16.00 uur
         

Overbodige regels. Innovaties waar je aan blijft sleuren en niet voor elkaar komen. Vergaderingen die alleen maar gehouden worden, omdat ze nu eenmaal gehouden worden. Bureaucratische gedrochten en vage projecten zonder einde. Geen bedrijf en ondernemer lijkt eraan te ontkomen: dingen die niets opleveren, maar wel veel energie en geld kosten. Het werkt niet en je raakt er uitgeput en cynisch van. Toch gaan we ermee door.

Als jij je ook afvraagt: waarom is stoppen zo moeilijk? Dan is dit webinar van BrighPensioen voor jou.

Over de spreker

Het webinar wordt gegeven door stopstrateeg Marije van den Berg. Haar motto: dode paarden moet je feestelijk begraven. In haar boek Stop. Stopstrategie voor organisaties (vanaf september bij uitgeverij Thema) krijg je vijf heldere stappen waarmee je goed stoppen in jouw team of bedrijf wél voor elkaar krijgt. Je stopstrategie. In dit webinar hebben we het over misschien wel het belangrijkste hoofdstuk uit het boek: waarom is stoppen zo moeilijk?

Nieuws

Coronacrisis zet flinke rem op bedrijvigheid: minder starters en meer stoppers in stedelijke regio’s

De Kamer van Koophandel signaleert een flinke rem op de bedrijvigheid in het land. De verschillen tussen de regio’s zijn echter groot. De afname van de groei is het sterkst in de Randstad en andere stedelijke gebieden.

Kabinet komt met nieuwe rechtsvorm voor ondernemers: de 'maatschappelijke bv’

Ondernemers die zich inzetten voor sociale doelen als energie, klimaat, arbeidsparticipatie, zorg, onderwijs en veiligheid, kunnen daarvoor binnenkort een aparte rechtsvorm kiezen: de maatschappelijke bv.

Lees meer