Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Starten doe
je zo!
04  juni 2020

Gratis webinar: 'Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één'

Online | 20.00 uur
         

We leven in uitzonderlijke tijden. We bevinden ons in een crisis die we niet eerder hebben meegemaakt.

Dit webinar haakt in op de actualiteit. Wat heeft de coronacrisis voor gevolg voor zowel arbeidsongeschiktheid als pensioen? Wat is een goed moment om daarmee te beginnen? Wat kun je doen als je je zorgen maakt over je inkomen op korte en lange termijn?

Sjaak Zonneveld en Cosma Blaauw gaan hierop in en leggen uit wat je mogelijkheden zijn. Reserveer ongeveer een uur voor het webinar.

Over de combinatie BrightPensioen en SharePeople

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan 1000 leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zet elke deelnemer een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright leden. Het geld dat niet wordt gebruikt aan giften, gaat hupsakee in je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Wil je weten hoe het precies werkt? En hoe je het zelf regelt? Kijk dan naar het webinar.

Totaal €100,- voordeel

In deze moeilijke tijd krijg je als je zowel bij BrightPensioen als bij Sharepeople deelnemer wordt €100,- korting. Bij Sharepeople €50,- op de inschrijfvergoeding.

Bij BrightPensioen betaal je – totdat er €3.000,- in je pensioenpot zit – nog geen lidmaatschap. Daarna ontvang je €50,- korting op je eerste factuur voor het lidmaatschap.

eBook cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont krijgt gratis het e-book Reis rond de wereld in je beste jaren, nummer 3 uit de Top-10 mooiste reisverhalen van Bol.com!

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Coronacrisis zet flinke rem op bedrijvigheid: minder starters en meer stoppers in stedelijke regio’s

De Kamer van Koophandel signaleert een flinke rem op de bedrijvigheid in het land. De verschillen tussen de regio’s zijn echter groot. De afname van de groei is het sterkst in de Randstad en andere stedelijke gebieden.

Kabinet komt met nieuwe rechtsvorm voor ondernemers: de 'maatschappelijke bv’

Ondernemers die zich inzetten voor sociale doelen als energie, klimaat, arbeidsparticipatie, zorg, onderwijs en veiligheid, kunnen daarvoor binnenkort een aparte rechtsvorm kiezen: de maatschappelijke bv.

Lees meer